Myllargutens

2018 edition

 Frøydis Bergheim Ruud (NO)- fele, bandleder Frøydis er i ferd med å fullføre en master i variasjoner rundt Romsdalsspringaren ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Utenom Myllargutens er hun aktiv som soloutøver og i bandet Eterpotet  I tillegg til Romsdalen har hun en forkjærlighet for fransk folkemusikk og fritiden brukes blant annet på trekspill og triangel, samt å kose MYE med katten.  Frøydis is about to finnish her masters on "variations around the Romsdalsspringar" at Høgskolen i Sørøst-Norge. She has a passion for music from Romsdalen and surronding arreas as well as french folk music. Allthough very etusiastic about running a big band she's focusing more and more on her solistic career . She is also a member of the band Eterpotet .   

Frøydis Bergheim Ruud (NO)- fele, bandleder

Frøydis er i ferd med å fullføre en master i variasjoner rundt Romsdalsspringaren ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Utenom Myllargutens er hun aktiv som soloutøver og i bandet Eterpotet  I tillegg til Romsdalen har hun en forkjærlighet for fransk folkemusikk og fritiden brukes blant annet på trekspill og triangel, samt å kose MYE med katten.

Frøydis is about to finnish her masters on "variations around the Romsdalsspringar" at Høgskolen i Sørøst-Norge. She has a passion for music from Romsdalen and surronding arreas as well as french folk music. Allthough very etusiastic about running a big band she's focusing more and more on her solistic career . She is also a member of the band Eterpotet.

 

 Mats Nystam (SE)- mandola Spiller mandola, mandolin og gitar innenfor det meste nordiske, men også andre musikktradisjoner. Psykedelisk improvisatør, noenlunde tradisjonell folkemusiker og alt imellom. Tror på musikkens kraft både i en ekstovert, munter måte og en mer introvert- som en måte til å sentrere og komme i kontakt med seg selv.   Han har blant annet gitt ut plate med Älvor i Dimman  og spiller i bandet Eterpotet.

Mats Nystam (SE)- mandola

Spiller mandola, mandolin og gitar innenfor det meste nordiske, men også andre musikktradisjoner. Psykedelisk improvisatør, noenlunde tradisjonell folkemusiker og alt imellom. Tror på musikkens kraft både i en ekstovert, munter måte og en mer introvert- som en måte til å sentrere og komme i kontakt med seg selv.  

Han har blant annet gitt ut plate med Älvor i Dimman og spiller i bandet Eterpotet.

 Ylva Gulpinar- fele Ylva har  utdanning i folkemusikk fra Høgskolen i Sørøst-Norge, avd. Rauland. Hun slutta å blø neseblod i fjor, men leiter fortsatt etter det søte liv i krysningen mellom bjørgumspel og toradertrioen.  

Ylva Gulpinar- fele

Ylva har  utdanning i folkemusikk fra Høgskolen i Sørøst-Norge, avd. Rauland. Hun slutta å blø neseblod i fjor, men leiter fortsatt etter det søte liv i krysningen mellom bjørgumspel og toradertrioen.

 

 Magnus Øydvin- banjolin Oppvaksen i Aurland Spelemannslag, Sogn. Spelar helst banjolin, men har og mange år med felespel på samvitet. Har eit lettsindig forhold til musikk, men blir meir og meir regressiv i sin tilnærming til felespel.  Har diverse prosjekt gåande (t.d. MGO, Èterpotet og fungerar (nesten) som musikalsk leiar i Flatlusa spelemannslag

Magnus Øydvin- banjolin

Oppvaksen i Aurland Spelemannslag, Sogn. Spelar helst banjolin, men har og mange år med felespel på samvitet. Har eit lettsindig forhold til musikk, men blir meir og meir regressiv i sin tilnærming til felespel. 
Har diverse prosjekt gåande (t.d. MGO, Èterpotet og fungerar (nesten) som musikalsk leiar i Flatlusa spelemannslag

 Bjørnhild Eskeland Wesenberg- bratsj, trøorgel, div. Bjørnhild har en bachelor i folkemusikk fra Høgskolen i Sørøst-Norge. Ho har lagt sin elsk på etterslag og musikk fra Hadeland. Der er det mange etterslag som ligger klare for å tas i bruk.  Ellers spiller ho flere instrumenter i Myllargutens Gammaldansorkester, kvartetten Eterpotet , samt Wesenberg/Ruud-duo

Bjørnhild Eskeland Wesenberg- bratsj, trøorgel, div.

Bjørnhild har en bachelor i folkemusikk fra Høgskolen i Sørøst-Norge. Ho har lagt sin elsk på etterslag og musikk fra Hadeland. Der er det mange etterslag som ligger klare for å tas i bruk. 

Ellers spiller ho flere instrumenter i Myllargutens Gammaldansorkester, kvartetten Eterpotet, samt Wesenberg/Ruud-duo

 Mattias Cyvin Storaas- perkusjon

Mattias Cyvin Storaas- perkusjon

 Rikke Christine Hansen- sang, ukulele

Rikke Christine Hansen- sang, ukulele

 Terese Andrijauskaite (LT)- fele

Terese Andrijauskaite (LT)- fele

 Johanna Bruun Arnesen- saxofon

Johanna Bruun Arnesen- saxofon

 Johanna Seim (DE)- fele Johanna liker å synge i polyfoni (hun er medlem av Berliner Solistenchor og Tonikum chamber choir), like mye som å spille hardingfelemusikk eller fremføre egenskrevne låter med hennes nystartede band M.I.R. Hun vokste opp med Mozart, Bach or Rammstein, elsker å gå på jazzkonserter og har en hemmelig elsk for tysk rapmusikk. Berliner Solistenchor :  see:  http://christiansteyer.com/projekte/ , listen:  https://open.spotify.com/album/1osiqp6fzUgKpL9IpWp0K  TONIKUM chamber choir  https://www.youtube.com/watch?v=mdHQzOVl-t0 )

Johanna Seim (DE)- fele

Johanna liker å synge i polyfoni (hun er medlem av Berliner Solistenchor og Tonikum chamber choir), like mye som å spille hardingfelemusikk eller fremføre egenskrevne låter med hennes nystartede band M.I.R. Hun vokste opp med Mozart, Bach or Rammstein, elsker å gå på jazzkonserter og har en hemmelig elsk for tysk rapmusikk.

Berliner Solistenchor:

see: http://christiansteyer.com/projekte/,

listen: https://open.spotify.com/album/1osiqp6fzUgKpL9IpWp0K

TONIKUM chamber choir

https://www.youtube.com/watch?v=mdHQzOVl-t0)

 Jonathan Sarrabia- kontrabass

Jonathan Sarrabia- kontrabass

 Mélissa Guitteaud- mandolin

Mélissa Guitteaud- mandolin